***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Biológia, környezetismeret

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Átlátszó komposztáló tartály
  A gyerekek végigkövethetik a komposztálás folyamatát. (Olyan biológiai folyamat, amely hulladékok, melléktermékek szerves anyagait stabil, a továbbiakban könnyen már nem bomló, humuszszerű termékké alakítja át. A mezőgazdaságban, különösen a kertészetekben régóta ismert és alkalmazott módszer. ) Hár..
  Nettó: 11 803 Ft 14 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Botanika tudomány és játék
  8 éves kortól, 1 játékosGyártó leírása:A játékban található magok elültetésével, különböző növényeket nevelhetsz és megfigyelheted, hogyan fejlődnek ki a magokból a növények. A növények neveléséhez kis keltetőt, az átültetésükhöz pedig cse..
  Nettó: 4 087 Ft 5 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Első felfedezéseim - A természet
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Ez a játék könnyen elvégezhető kísérletekkel bevezeti a gyerekeket a természet világába. A legegyszerűbb út a természettudományok megismeréséhez!..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Első felfedezéseim - Az egyensúly
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Egyszerű és lebilincselő kísérleteken keresztül ismerhetik meg a gyerekek a fizika világát és megismerhetik a fizikai egyensúlyt...
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent :Sea-scope - vízalatti távcső
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Geosafari Sea-Scope, a földi és vízalatti telescope, bontott csomagolás, bemutató darab volt, nem használt, hiánytalan, sértetlen, zseblámpa működik, elemet nem tartalmazza (2 db AA elem) Értékcsökkent termék, bontott csomagolás, nem használt. Földi és vízalatti teleszkóp hőmérővel, z..
  Nettó: 4 717 Ft 5 990 Ft
 • Értékcsökkent: A csodálatos állatvilág - P.Dowswell
  Használt, jó állapotú. Melyik állat az, amelynek olyan hosszú a nyelve, mint a teste? Hogyan lélegzik a bálna? Miért csíkos a zebra? Hogyan lát a kígyó a sötétben? Ezekre és még sok száz állatokról szóló kérdésre ad választ ez a fantasztikus enciklopédia. A fiatal olvasó nemcsak a már jól ismert áll..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Dinoszauruszok - Kis könyvekben a nagyvilág
  Használt, jó állapotú. Dinoszauruszok, Kis könyvekben a nagyvilág sorozat. Alexandra Kiadó. Részletes, színes rajzokon mutatjuk be a titokzatos őslényeket - diplodocus, allosaurus, velociraptor, triceratops, tyrannosaurus rex, stegosaurus, spinosaurus, opthalmosurus. Nézd meg jól a képeket! Rengeteg..
  Nettó: 951 Ft 999 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Easi-scope digitális mikroszkróp
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Easy-scope digitális mikroszkóp számítógéphez, csomagolás nélküli, bemutató termék, hiánytalan termék, jó minőségű, angol nyelvű leírással Könnyen kezelhető Easi-Scope Microscope: - csavarva állítható a nagyítás mértéke, hogy minnél tisztább és részletesebb képet kapjunk. - a gombjá..
  Nettó: 7 866 Ft 9 990 Ft
 • Értékcsökkent: Húsevő növények és a dinoszauruszok növényei
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Húsevő növények és a dinoszauruszok növényei - bontott termék, nem használt, új Clementoni Húsevő növények és dinoszauruszok tudományos játék: A Húsevő növények egy tudományos készlet, ami tartalmaz egy már kifejlett "dinoszauruszok növényét", és húsevő növény magokat, amiket az üveg..
  Nettó: 12 591 Ft 15 990 Ft
 • Értékcsökkent: Négyévszak Almafabáb
  Értékcsökkent, bontott csomagolás, az almafa báb újszerű, bemutató darab volt.A készlet a következőket tartalmazza: 1 db almafa báb12 db piros alma4 db zöld levél + 6 virág10 db piros levél10 db narancssárga levél10 db citromsárga levélAz Almafa bábbal a 4 évszakot lehet bemutatni: tavasz, nyá, ősz,..
  Nettó: 9 370 Ft 11 900 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Ragadozók 3D-s kalandok! Sorozat
  Használt, újszer, 3Ds szemüveggel. 3D-s kalandok – Ragadozók. A 3D-s kalandok című sorozat köteteiben az ifjú olvasó érdekes információkat tudhat meg az adott témakörben. Az ismeretszerzést még izgalmasabbá teszik a 3D-s képek, amelyeket a könyvhöz mellékelt speciális szemüveg segítségével élvezhetü..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Tuff Kamera
  6-99 éves korigGyártó leírása:Digitális kamera, kép+hang rögzítése és lejátszása. Számítógépre tölthető, TFTkijelző, 12 mega-pixel, 64 MB memória (2GB bővíthető)...
  Nettó: 19 677 Ft 24 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Felfedezőcsomag (Kit-Explorer) Navir 8091
  6+Gyártó leírása:A csomagban egy 15x-rös nagyítású távcsövet, egy Looky bővíthető periszkópot és a 10 féle funkciójú Super Optic Wonder-t találsz. Ez a felfedező szett környezetünk számtalan csodájába enged betekintést a gyermekek számára...
  Nettó: 8 339 Ft 10 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Három nézőszögű bogárvizsgáló (Triple Bug Viewer – Navir 8030
  5+Gyártó leírása:A bogarak három nézetből figyelhetők meg a hármas bogárvizsgáló segítségével: felülről, oldalról és alulról. A tükör törhetetlen anyagból készült, illetve egy csipesz is tartozik a szetthez.Nagy lencse átmérője: 45 mmKis lencsék átmérői: 32 mmNagyítás: 2-4x-esSzínek: Piros, sárga, v..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ház körüli élővilág - Veres László
  A Ház Körüli Élővilág könyv színes illusztrációkkal díszített 28 oldalas könyv, a Pillantás a természetre ismeretterjesztő sorozat tagja. A könyvben megismerhetsz olyan állatokat amelyek közvetlen közelünkben élnek...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Hordozható mikroszkóp (Zoomscope – Microscope) Navir 8050
  6+Gyártó leírása:Hordozható mikroszkóp, melynek segítségével bármilyen felület részletesen, 20-40x-res nagyításban megvizsgálható.A mikroszkóhoz egy lámpa is tartozik, ami a megfigyelést könnyíti.A zoomskope oldalán található egy gomb, aminek a forgatásával a nagyítás mértékét lehet beállítani.Színe..
  Nettó: 4 520 Ft 5 740 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Időjárásfigyelő készülék
  5 része: barométer, iránytű, páratartartalommérő, hőmérő és min-max hőmerséklet jelző. A lemosható felületen jelölhetjük méréseinket.Angol nyelvű részletes leírás, tájékoztatás. ..
  Nettó: 14 953 Ft 18 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kaland alapfelszerelés (X-BELT, The Exploration Be Navir 8099
  5+Gyártó leírása:Alapfelszerelés a kalandhoz és a felfedezéshez..A természetmegfigyeléshez nélkülözhetetlen eszközök az állítható övhöz karabinerekkel csatlakoznak.A készlet tartalma: - Kulacs- Bogárnéző- 7 funkciós Optic Wonder- Oldaltáska- Jegyzetfüzet..
  Nettó: 8 811 Ft 11 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Katicás Bogárfigyelő
  Katicás Bogárfigyelő  Nyisd ki a katicabogár szárnyait és figyeld meg az összegyűjtött bogarakat egy 3.5x nagyítóval. Biztonságos csavaros kupak, szellőzőnyílások.6 féle színben: piros, narancssárga, citromsárga, lila, kék, zöldAjánlott: 3-7 éves korig..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • MagniScope 30x terepmikroszkóp - ÉRTÉKCSÖKKENT
  Bontott csomagolás, eredeti minőség, jó állapot, bemutató termék volt.MagniScope 30x terepmikroszkóp, kézimikroszkóp - értékcsökkent Geosafari MagniScope     Tökéletes eszköz fiatal tereptudósok számára     Kiváló minőségű optika és tartós szerkezet     Kíváló kültéri vagy beltéri felfedezéshez     ..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Óriás nagyító Navir 7020
  5+Gyártó leírása:Az óriás kézi-nagyító lencséje tartalmaz egy második, nagy teljesítményű nagyítót is, alkalmazása közben szabadon használható mindkét kéz. A fogantyú részben egy csipesz található, amely segítségével az apró tárg..
  Nettó: 1 331 Ft 1 690 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szuper megfigyelőeszköz Navir 4020
  6+Gyártó leírása:Egy nagyszerű optikai eszköz, mely nélkülözhetetlen segédeszköz a kirándulásokhoz és a kalandtúrákhoz.Használható: távcső, nagyító, iránytű, nagyítótükör, megfigyelő sík, jelzőtükör, térhatású képalkotó, fényjelző, mini zseblámpa, síp, Morse-kód, univerzális napóra, szögmérő tárcsa...
  Nettó: 3 299 Ft 4 190 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Természetfelfedező szett Navir 8093
  6+Gyártó leírása:A csomag tartalmaz egy 3 nézetű Tripla bogár vizsgálót, egy Zoomscope mikroszkópot és egy Megalens dupla nagyítót.Ez a természetfelfedező szett környezetünk számtalan csodájába enged betekintést a gyermekek számára...
  Nettó: 8 535 Ft 10 840 Ft
  1 vélemény alapján.