Szállítási feltételek

 

Megrendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció elvégzését követően - újbóli rendelés esetén felhasználói név + jelszóval történő belépést követően, a szállítási / áruátvételi és számlázási adatainak megadásával adhat fel.

 

Szállítás, szállítási díjak

Szerződött Logisztikai partnerünk: GLS Futárszolgálat Futárszolgálatos áruátvétel: Cégünk a megrendelt termékeket Magyarország és Európa területén a GLS Futárszolgálat bevonásával szállítja házhoz. Az Európán kívüli szállításoknál a Magyar Posta szolgáltatásait használjuk. A futárszolgálattal történő kézbesítés 100%-osan biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. Kérjük, hogy rendeléskor, munkaidőben (hétköznap 9.00 - 17.00 h között) elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg mobiltelefon-számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot adjon meg.

Díjak (bruttó, az ÁFÁ-t tartalmazza):

Nettó 3 ezer Ft alatti rendelés esetén csomagolási díj   254 Ft
Utánvételes fizetéssel   1150 Ft
Banki előre utalással / PayPal.com 990 Ft
Nettó 30.000,- Ft felett ingyenes  0 Ft
25 kg-nál nehezebb csomagok 4500 Ft

Határon túli szállítási díjak:

Határon túli szállítás, térkép

a Világ minden országába szállítunk, a szállítási díjakat a rendelt termékek súlya határozza meg. Ezen rendelések esetén csak banki előreutalást vagy PayPal rendszeren keresztül intézett fizetést fogaduk el!

Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon:

Hétfőtől - Péntekig . 07:00h - 22:00h
Szombat - Vasárnap 09:00h - 13:00h

előzetes egyeztetés után ügyfélszolgálatunkon (Budapest 1114. Bartók Béla út 61. (bejárat a Fadrusz utca felől - MASS Fitness Club)) lehetséges.

Szállítási határidők: 2-7 nap.
Amennyiben a szállítás határidejét valamely oknál fogva nem tudjuk tartani, arról értesítést küldünk.

Fizetési módok:

  • Készpénzes fizetés ügyfélszolgálatunkon, személyes átvétel esetén
  • Utánvét
  • Banki átutalás (a karácsonyi időszakban felfüggesztve, egyébként proforma számla alapján, a szükséges bizonylatot PDF formátumban megküldjük a regisztráció során megadott e-mail címre)
  • PayPal (a világ egyik legnépszerűbb fizetési rendszere amely Magyarországon is elérhető, a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy PayPal azonosító létrehozása)

A rendelés elküldésével Ön vagy cége kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat illetve esetleges szállítási, utánvételi díjakat készpénzben, banki előutalással vagy PayPal-al kiegyenlíti.

Rendelését minden esetben írásban visszaigazoljuk. Amennyiben ez 8 munkanapon belül nem lehetséges írásban értesítjük, s kérésére a rendelést töröljük a rendszerünkből.
A webáruházunkban történő vásárlás feltétele az oldalunkon történő regisztráció ( e-mail cím + jelszó megadásával).