Magyar

Magyar nyelvű könyvek

Mutat: Lista / Rács
Rendezés:
Mutat:
 • Értékcsökkent: 100 pompás papírjáték
  Értékcsökkent: 100 pompás papírjáték könyv A papír a legkedveltebb és könnyen kezelhető barkács alapanyag. Nem drága, és egyszerű a megmunkálása. És az eredmény hamar megmutatkozik. Készíthető olló, ragasztó, festék és színes ceruza segítségével ajándék húsvétra, karácsonyra, anyák napjára és szület..
  5 990 Ft
  Nettó: 5 705 Ft
 • Értékcsökkent: 40 db-os Readers Digest csomag
  Értékcsökkent: 40 db Reader’s Digest Válogatás füzetek 1995- 1998 Állapotuk: 1x olvasottak, hiánytalan, jó állapotúak. Példányok: 1995/1,2,3,4,5,6,7,8,10,11,12 1996/1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 1997/1,2,10,11,12 1998/1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 ..
  4 990 Ft
  Nettó: 4 752 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: 50 tanács a migrén ellen
  Értékcsökkent: 50 tanács a migrén ellen egészségmegörző könyv a fejfájás gyógyszermentes ellenszereivel, írta Wendy Green, állapota újszerű, nem használt könyv. 143 oldal, puha kötésű könyv...
  1 400 Ft
  Nettó: 1 333 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A Csudálatos Mary kinyitja az ajtót
  Értékcsökkent: A Csudálatos Mary kinyitja az ajtót könyv Írta P.L. Travers, Ceceró kiadó 1997 Klasszikusok fiataloknak Váratlanul, ​az éjszaka sötétjében egy fénysugár jelent meg az égen, ami egyre nagyobb és csillogóbb lett. Jane-nek elakadt a lélegzete, Michael a csodálkozástól meg sem tudott m..
  2 990 Ft
  Nettó: 2 848 Ft
 • Értékcsökkent: A jó megjelenés titka férfiaknak
  Értékcsökkent: A jó megjelenés titka férfiaknak könyv. Írta Carol Spenser, Kinizsi kiadó. A könyv több szakmában hasznosítható: varrónő, divattervező, stylist, stílus tanácsadó, divat iránt érdeklődő. A könyv állapota kifogástalan, új. 158 oldalú, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű kön..
  3 500 Ft
  Nettó: 3 333 Ft
 • Értékcsökkent: A jó megjelenés titka nőknek
  Értékcsökkent: A jó megjelenés titka nőknek könyv. Írta Carol Spenser, Kinizsi kiadó. A könyv több szakmában hasznosítható: varrónő, divattervező, stylist, stílus tanácsadó, divat iránt érdeklődő. A könyv állapota kifogástalan, új. 158 oldalú, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv...
  3 500 Ft
  Nettó: 3 333 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A legújabb 388 frizura
  Értékcsökkent: A legújabb 388 frizura minden hajhosszúságból, minden típusnak, minden alkalomra egy igazi fodrászkönyv. A könyv ajánlott stylistoknak, fodrászoknak, stílus tanácsadóknak, frizura iránt érdeklődőknek. Írta Margit Rüdiger-Renate von Samson, Freundin - Magyar könyvklub kiadó. Állapota ú..
  2 490 Ft
  Nettó: 2 371 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A lovam és én
  Értékcsökkent: A lovam és én könyv, nem csak lányoknak. Légy igaz barátja a lovadnak, és tanuld meg mire van szüksége: takarmány, ápolás, szállás, ideális munka-körülmények. Táltos tanár úr tanácsaival és néhány tuti tippel. Móra kiadó. Írta Charlotte Cergeau és Laure Marandet. Ajánlott lovasoknak, ..
  5 990 Ft
  Nettó: 5 705 Ft
 • Értékcsökkent: A magyar nevelés története I.
  Értékcsökkent: A magyar nevelés története I. kötet. Tankönyvkiadó 1988. A könyv hasznos tanároknak, nevelőknek, pszihológusoknak, téma iránt érdeklődőknek. A könyv állapota kifogástalan, újszerű, nem olvasott. 442 oldalas, kemény kötésű könyv...
  2 990 Ft
  Nettó: 2 848 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A nagy zuhé
  Értékcsökkent: A nagy zuhé könyv Móra könyvkiadó 1976. Írta Janikovszky Éva Ketten várakoznak az autóbusz-megállóban. Bill Danilovics MacKonov – tiszteljük teljes nevén – űrhajós és feltaláló, a jövendő hőse, és Fehér Szarvas Fia, aki nevével ellentétben kislány, mégpedig vérbeli indián. Királyl..
  1 500 Ft
  Nettó: 1 429 Ft
 • Értékcsökkent: A Nyugalmazott Elefánt Úr Birodalma
  Értékcsökkent: A Nyugalmazott Elefánt Úr Birodalma könyv Móra könyvkiadó 1975. Írta Végh György „Hol ​volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagy-nagy Erdő, ahol mindenféle állat lakott – akárcsak egy mintaszerű állatkertben. Éltek itt bolhák és bálnák, elefántok és egerek, szarvasok és szarvasbog..
  1 500 Ft
  Nettó: 1 429 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A varázslatos szivárvány CD melléklettel
  Értékcsökkent: A varázslatos szivárvány könyv és CD. Írta Shirley Barber, mesélő Pokorny Lia. Olvasást segítő könyv, hanganyaga CD-ről meghallgatható. A hanganyag követi a könyv szövegét, a lapozást jelzi. Ajánlott olvasni tanuló kisiskolás gyerekeknek. A könyv és CD nem használt, újszerű. 24 oldala..
  5 990 Ft
  Nettó: 5 705 Ft
 • Értékcsökkent: Ajándékkészítés Cd melléklettel
  Értékcsökkent: Ajándékkészítés Cd melléklettel Tesco-otthon sorozat Írta Artner Erzsébet. Panemex kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. A CD-Rom melléklet érintetlen. Kreatív könyv. 64 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak. ..
  990 Ft
  Nettó: 943 Ft
 • Értékcsökkent: Ájurvéda - Harmóniában önmagaddal és a természettel
  Értékcsökkent: Ájurvéda - Harmóniában önmagaddal és a természettel, ezoterikus könyv, írta judith H. Morrison. Állapota újszerű, nem olvasott, nem gyűrödt, hiánytalan könyv. Oldal: 192, puha kötésű könyv...
  3 990 Ft
  Nettó: 3 800 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Asztali díszek virágokból
  Értékcsökkent: Asztali díszek virágokból könyv. Írta Ursula Braun-Bernhart. Ajánlott háziasszonyoknak, rendezvényszervezőknek, dekoratőröknek, vendéglátásban dolgozóknak. A könyv állapota kifogástalan, újszerű. 64 oldalas, színes képekkel illusztrált kemény kötésű könyv...
  1 990 Ft
  Nettó: 1 895 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az AB0 terv
  Értékcsökkent: Az AB0 terv könyv. Táplálkozzék helyesen, a vércsoportjának megfelelően. Egy ősi rejtély nyomában. Írta Dr. Peter J. D'Adamon , Catherine Whitney. A könyv állapota kifogástalan, újszerű. 365 oldalas, puha kötésű könyv...
  14 990 Ft
  Nettó: 14 276 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az ideális ruhatár
  Értékcsökkent: Az ideális ruhatár - jó tanácsok a magabiztos fellépéshez és a stílusos öltözködéshez. Írta Susie Faux. A könyv hasznos az alábbi szakmákban: varrónő, stylist, stílus tanácsadó, divattervező. A könyv állapota újszerű, nem használt. 160 színes oldalas, kemény kötésű könyv...
  3 900 Ft
  Nettó: 3 714 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az igazi égszínkék
  Értékcsökkent: Az igazi égszínkék könyv Írta Balázs Béla. Móra könyvkiadó 1974. Már tudok olvasni! sorozat. Ahogy a pohár teli lett, Ferkó mindjárt ki akarta próbálni a festéket, ezért hát felhozta a képet, és hozott egy ecsetet is. A kék folyadékkal megfestette az eget a ház, a kerítés és a fák ..
  1 500 Ft
  Nettó: 1 429 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az indián kertje
  Értékcsökkent: Az indián kertje könyv Móra könyvkiadó 1973. Írta Fehér Klára Hatalmas dörrenés hallatszott. Többen határozottan látták, hogy villám sistergett a tó felett. Hatakamatapatratacsinbumm, az indián szellem Zsoli védelmére kelt, és haragjával sújtotta az Ötösfogat tagjait, akik nem szé..
  1 500 Ft
  Nettó: 1 429 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az orvos válaszol
  Értékcsökkent: az orvos válaszol könyv. Írta Dr. Székely Sándor. Szerelemről, egészségről, betegségről. Állapota megfelelő, hiánytalan. 143 oldalas, puha kötésű...
  990 Ft
  Nettó: 943 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Bábok és játékok kszítése Cd melléklettel
  Értékcsökkent: Bábok és játékok készítése Cd melléklettel Tesco-otthon sorozat Írta Gyenis Anett és Gyenis Lajosné. Panemex kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. A CD-Rom melléklet érintetlen. Kreatív könyv. 64 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek..
  990 Ft
  Nettó: 943 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Barkácsolás mesterfokon
  Értékcsökkent: Barkácsolás mesterfokon 1000 színes fotó és leírás a bőr, papír, viasz, gipsz, textil, fa, agyag, üveg, fém és műanyag megmunkálásához. Írta Dieter REx. Ciceró kiadó. A könyv állapota új, kifogástalan. Kreatív könyv. 256 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv sz..
  5 990 Ft
  Nettó: 5 705 Ft
 • Értékcsökkent: Barkácsoljunk papírból, kartonból
  Értékcsökkent: Barkácsoljunk papírból, kartonból sablonokkal Különböző színes papírokból, csillogó fóliákból készíthető asztali és szobadíszek, ajándékcsomagolási ötletek leírásával, a kellékek felsorolásával, a műveletek lépésről lépésre történő pontos ismertetésével lehetővé teszi, hogy a család ..
  5 990 Ft
  Nettó: 5 705 Ft
 • Értékcsökkent: BiBi Blocksberg Boszorka-szülinap
  Értékcsökkent: BiBi Blocksberg Boszorka-szülinap könyv. Írta Theo Schwartz, Ciceró kiadó, mese könyv. Amikor a száguldó riporter, Karla Kolumna megtudja, hogy Bibi hivatalos az idős boszorkány, Amanda 50. születésnapjára, elhatározza, ő is vele megy, hogy tudósíthasson az eseményről. Mivel a boszo..
  3 990 Ft
  Nettó: 3 800 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Bűbájos figurák, díszek gyurmából kivehető mintaívvel
  Értékcsökkent: Bűbájos figurák, díszek gyurmából kivehető mintaívvel Holló barkácskönyvek sorozat. Írta Hiltrud Seibel. Holló és Társa kiadó. A füzet állapota újszerű, nem használt. A mintaív kissé szakadt, könnyen megragasztható. Kreatív könyv. 32 oldalas, színes képekkel illusztrált, puha kötésű k..
  990 Ft
  Nettó: 943 Ft
 • Értékcsökkent: Burda nagy kézimunkakönyv
  Értékcsökkent: Burda Nagy kézimunkakönyv sok szabásmintával: Recehorgolás Keresztöltés Laposöltés Richelieu-hímzés Táfestés Horgolás Ír horgolás Szőnyegcsomózás Burda - divatos és értékes kézimunkák sokféle technikával. Asztalterítők, függönyök, hímzett képek, szőnyegek, ágynemű gyerekeknek, min..
  1 990 Ft
  Nettó: 1 895 Ft
 • Értékcsökkent: Cenzúrázott Egészség - Dr. Lenkei Gábor
  Értékcsökkent: Dr. Lenkei Gábor - Cenzúrázott egészség, egészségmegörző könyv, állapota új, nem olvasott, nem használt könyv. 236 oldal, kemény kötésű könyv...
  2 700 Ft
  Nettó: 2 571 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Csicsóka és a moszkitók
  Értékcsökkent: Csicsóka és a moszkitók könyv Móra könyvkiadó 1982. Írta Csukás István A Keménykalap és krumpliorr, a Vakáció a halott utcában és még sok más, érdekes, vidám gyermekkönyv írója ezúttal is fergeteges, jókedvű történettel lepi meg olvasóit. Azt persze mindenki hamar kitalálja, hogy ..
  2 990 Ft
  Nettó: 2 848 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Csodálatos technika
  Értékcsökkent: Csodálatos technika könyv Képes ismerkedés napjaink technikai eszközeivel. Graph-Art Stúdió Kft. adta ki 2005-ben. Engem minden érdekel sorozat. Hogyan működik az autó, a helikopter vagy a repülő? Milyen fontosabb alkatrészekből áll egy harckocsi, egy tengeralattjáró vagy egy űrh..
  5 990 Ft
  Nettó: 5 705 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Divatlexikon
  Értékcsökkent: Divatlexikon könyv. Írta Claudia Wisniewski. Könyv több szakmában hasznosítható: varrónő, divattervező, stylist, stílus tanácsadó, divat iránt érdeklődő. A könyv állapota kifogástalan, új, nem olvasott. 184 oldalú, színes illusztrált, kemény kötésű könyv...
  2 490 Ft
  Nettó: 2 371 Ft