***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás  ***

Origami

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
  • 100 intenzív színű origami papír hajtogatáshoz
    7-15Gyártó leírása:A készlet 100 darab különféle színű és mintájú, meseszép papírt tartalmaz, amelyekből virágok, állatok és sok egyéb figura hajtogatható. Az útmutató füzet által három minta elkészítését tanulhatod meg. Viszont ha szerets..
    Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
    1 vélemény alapján.
  • 100 lágy színű origami papír hajtogatáshoz
    7+Gyártó leírása:A készlet egy útmuatót tartalmaz, mely lépésről lépésre megmuatatja, hogy hogyan készíthetők el a különböző figurák. Illetve a csomagban 100 db gyönyörűen illusztrált lapot találsz, amiből különböző dolgokat hajtogathatsz...
    Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
    1 vélemény alapján.
  • A sarkkör állatai origami - Polar animals
    6-11Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a figurák. Ha ezzel készen vagy a matricák segítségével teheted egyedivé az állatokat. Kiválóan fejleszti a kézü..
    Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami bird game
    4-10Gyártó leírása:Ebből a készletből 24 darab sótartót készíthetsz különféle mintás, színes papírokból, illetve akár dekorálhatod is őket mókás matricákkal...
    Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami fortune tellers
    4+Gyártó leírása:Színes origami papírokat találsz a készletben, melyekből csiki-csuki, szeret nem szeret, jóslás játékot hajtogathatsz.A csomag tartalma: 24 dekoratív papírlap és 192 darab gyönyörű matrica...
    Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Girlandhajtogató
    Lelógó díszek készítése hajtogatással A csodaszép papírvirágokat a színes útmutató füzetben leírt módon kell hajtogatni, majd a készlet többi kiegészítőjével együtt cérnára fűzni. Ez a kézügyesség-fejlesztő, elsősorban lányoknak készült játék a gyermek szépérzékét is alakítja észrevétlenül, ötletese..
    Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Hajtogatás - Erdei állatok
    Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő játék, amelyben papírból kell az erdő állatait összeállítani és ragasztani az útmutató füzet segítségével. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyarán..
    Nettó: 1 543 Ft 1 960 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Iris papírhajtogatás - Art deco ruhák
    ..
    Nettó: 2 787 Ft 3 540 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Iris papírhajtogatás - Madár
    ..
    Nettó: 2 787 Ft 3 540 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Nagy állatok origami - Big animals
    5-10Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a figurák. Ha ezzel készen vagy a matricá..
    Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Origami - doboz hajtogatás
    Origami - doboz hajtogatás - Kirigami Small boxes Vidám kreatív tevékenység a papírhajtogatás! Gyönyörűen díszített lapok, dobozkák készítéséhez, melyben a kincseidet tárolhatod. A készlet egy lépésről lépésre útmutatót, 24 db dekoratív alaplapot és 105 db matricát tartalmaz. 7 éves kortól ajánlott ..
    Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Origamiállatok
    4-10Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők az állatok: róka, kutya, cica, malac stb. Ha ezzel készen vagy a matricából szemeket, bajuszt és orrot ragasztha..
    Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Origamiarcok
    4-10Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a vicces arcok Ha ezzel készen vagy a matricából szemeket, orcát, szájat és hajdíszt ragaszthatsz az arcokra. Ki..
    Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
    1 vélemény alapján.
  • Origamirepülők
    7-15Gyártó leírása:Ebből a készletből 20 darab papírrepülő tkészíthetőszel. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a kis repülők. Mindegyik repülőhöz pilóta és vicces utasok t..
    Nettó: 1 772 Ft 2 250 Ft
    1 vélemény alapján.