***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Mozaik, origami, 3D alkotás

Válassz az alábbi lehetőségekből.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Értékcsökkent: 100 pompás papírjáték
  Értékcsökkent: 100 pompás papírjáték könyv A papír a legkedveltebb és könnyen kezelhető barkács alapanyag. Nem drága, és egyszerű a megmunkálása. És az eredmény hamar megmutatkozik. Készíthető olló, ragasztó, festék és színes ceruza segítségével ajándék húsvétra, karácsonyra, anyák napjára és szüle..
  Nettó: 5 705 Ft 5 990 Ft
 • Értékcsökkent: Ajándékkészítés Cd melléklettel
  Értékcsökkent: Ajándékkészítés Cd melléklettel Tesco-otthon sorozat Írta Artner Erzsébet. Panemex kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. A CD-Rom melléklet érintetlen. Kreatív könyv. 64 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
 • Értékcsökkent: Bábok és játékok kszítése Cd melléklettel
  Értékcsökkent: Bábok és játékok készítése Cd melléklettel Tesco-otthon sorozat Írta Gyenis Anett és Gyenis Lajosné. Panemex kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. A CD-Rom melléklet érintetlen. Kreatív könyv. 64 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv szülőknek, gyerekek..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Hajtogatás csíkos és pöttyös papírból mintaívvel
  Értékcsökkent: Hajtogatás csíkos és pöttyös papírból, kivehető mintaívvel Holló barkácskönyvek sorozat. Írta Ursula Ritter. Holló és Társa kiadó. A füzet állapota újszerű, nem használt. A mintaív nem használtak. Kreatív könyv. 32 oldalas, színes képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek,..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
 • Értékcsökkent: Hajtogatás, vágás, ragasztás szabásmintákkal
  Értékcsökkent: Hajtogatás, vágás, ragasztás szabásmintákkal Színes ötletek sorozat. Írta Brigitte Freund. Cser kiadó. A füzet állapota újszerű, nem használt. A szabásminták nem használtak. Kreatív könyv. 32 oldalas, színes képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Játékszertár
  Értékcsökkent: Játékszertár Játékszertár sorozat Írta Diószeginé Nanszák Timea és Szabóné Nádudvari Klára. Tóth kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. Kreatív könyv. 148 oldalas, képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
 • Értékcsökkent: Játékszertár, Ünnepeink
  Értékcsökkent: Játékszertár, Ünnepeink (Farsangtól karácsonyig) Játékszertár sorozat Írta Diószeginé Nanszák Timea és Zsákai Edit. Tóth kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. Belső első oldalán pecsételt. Kreatív könyv. 236 oldalas, képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyere..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Mókás állatok ablakképek papírból 2 mintaívvel
  Értékcsökkent: Mókás állatok Ablakképek papírból, 2 kivehető mintaívvel Holló barkácskönyvek sorozat. Írta Cora Son. Holló és Társa kiadó. A füzet állapota újszerű, nem használt. A mintaívek nem használtak. Kreatív könyv. 32 oldalas, színes képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyere..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Nagy origami könyv
  Értékcsökkent: Nagy origami könyv Írta Kricskovics Zsuzsanna. Aranyhal könyvkiadó. Állapota újszerű, nem használt, kítűnő állapotú. 144 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak...
  Nettó: 3 333 Ft 3 500 Ft
 • Értékcsökkent: Origami Papírhajtogatás A-Z-ig
  Értékcsökkent: Origami papírhajtogatás A-Z-ig. Könyvkuckó kiadó. Állapota újszerű, nem használt, kítűnő állapotú. 160 oldalas, képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
 • Értékcsökkent: Origami papírhajtogatás alapfokon óceánvilág kiegészítővel
  Értékcsökkent: Origami papírhajtogatás alapfokon, Oregami ócán világ kiegészítő dobozzal (bontott, használt). A könyvet írta Fábián Zsolt. Állapota újszerű, nem használt, kítűnő állapotú. Az ajándék Origami óceán világ bontott doboz, néhány origami lap hiányzik belőle, doboza használt. Az óceán hát..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 100 intenzív színű origami papír hajtogatáshoz
  7-15Gyártó leírása:A készlet 100 darab különféle színű és mintájú, meseszép papírt tartalmaz, amelyekből virágok, állatok és sok egyéb figura hajtogatható. Az útmutató füzet által három minta elkészítését tanulhatod meg. Viszont ha szerets..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • A sarkkör állatai origami - Polar animals
  6-11Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a figurák. Ha ezzel készen vagy a matricák segítségével teheted egyedivé az állatokat. Kiválóan fejleszti a kézü..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -12%
  Bagoly mozaik kirakó
  3+Gyártó leírása:Mozaikos kirakó, mely izgalmmal telio játékot ígér a gyermek számára. Nagyszerűen fejleszti a motorikus készségeket és a kreativitást. A mellékelt füzetecske segít a kirakásban...
  Nettó: 4 197 Ft 5 330 Ft 6 090 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami bird game
  4-10Gyártó leírása:Ebből a készletből 24 darab sótartót készíthetsz különféle mintás, színes papírokból, illetve akár dekorálhatod is őket mókás matricákkal...
  Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami fortune tellers
  4+Gyártó leírása:Színes origami papírokat találsz a készletben, melyekből csiki-csuki, szeret nem szeret, jóslás játékot hajtogathatsz.A csomag tartalma: 24 dekoratív papírlap és 192 darab gyönyörű matrica...
  Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ékszerkészítő készlet - Karikák
  A színes kis korongokból és a hozzájuk tartozó kiegészítőkből hajcsatt gyűrü és nyaklánc készíthető. Divatos ékszert alkothatnak meg saját kezűleg a kreatív kislányok. A részletes útmutató füzet segítségével könnyedén elkészíthetők az ékszerek, melyeket remekül lehet tárolni az erre a célra kialakít..
  Nettó: 3 299 Ft 4 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Aedes Ars - Sant Climent de Taüll makett építő
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Sant Climent de Taüll - Aedes Ars modell építő bontott csomagolás, nem használt Építőjáték, építsd fel saját teplomodat, a Sant Climent de Taüll - XI - XII századi spanyolországi templom 1/80 arányú kicsinyített mását. Kerámiadarabokból építhető épület méretarányos reprodukció modell..
  Nettó: 15 669 Ft 19 900 Ft
 • Finomságok
  Süsd ki a sütőben saját ékszereidet! Nagyon izgalmas ahogy az eredeti métretben megrajzolt és kiszínezett ékszer alkatrészed mérete hetedére zsugorodik és szép fényes lesz :) Helyezd a speciális műanyagból készült formát a színes sablonra és ceruzával színezd ki a műanyagot. Majd az utasításnak megf..
  Nettó: 3 512 Ft 4 460 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Girlandhajtogató
  Lelógó díszek készítése hajtogatással A csodaszép papírvirágokat a színes útmutató füzetben leírt módon kell hajtogatni, majd a készlet többi kiegészítőjével együtt cérnára fűzni. Ez a kézügyesség-fejlesztő, elsősorban lányoknak készült játék a gyermek szépérzékét is alakítja észrevétlenül, ötletese..
  Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Hajtogatás - Erdei állatok
  Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő játék, amelyben papírból kell az erdő állatait összeállítani és ragasztani az útmutató füzet segítségével. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyarán..
  Nettó: 1 543 Ft 1 960 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Iris papírhajtogatás - Art deco ruhák
  ..
  Nettó: 2 787 Ft 3 540 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Iris papírhajtogatás - Madár
  ..
  Nettó: 2 787 Ft 3 540 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kirigami papírgömbök
  Háromdimenziós csillagok színes kézműves papírból A kirigami japán papírművészetben nemcsak hajtogatni kell a papírt, hanem vágni is, ez különbözteti meg az origamitól. A Djeco készletében a színes kézműves papírból három darab csillagot (egy nagyot és két kicsit) lehet vágni-hajtogatni. Akár szoba-..
  Nettó: 1 929 Ft 2 450 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kis dekoratőreim
  A díszcsomagolás kellékei Az ízléses és különleges ajándékcsomagoláshoz szükséges kellékeket találod egy dobozban. Miután felhasználtad az anyagokat, rengeteg ötleted támad, hogyan teheted szebbé, személyesebbé az ajándékok csomagolását. A doboz mérete: 24 x 20 x 2,5 cm..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kokeshi babák
  A tradicionális japán Kokeshi-babákat vette témájául ez a készlet, amelyben öt darab babát lehet papírból meghajtogatni. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyaránt, az elkészült három..
  Nettó: 1 543 Ft 1 960 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -14%
  Kollázs kicsiknek
  Ismerjétek meg a montázs technikát. Különböző anyag darabok felragasztásával tudtok fantasztikus képeket csinálni. Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis bor..
  Nettó: 4 079 Ft 5 180 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -13%
  Magali barátai
  Kísérletezés a mintázatokkal. Satírozd a színező lapokra a színeket és mintákat, majd csúsztasd az illusztrált borítékba! Készíts másféle színekkel és mintákkal új színező lapot, csúsztasd a borítékba és nézd meg a változást. Nagyon különleges, megszokottan magas Djeco minőségű kreatív készlet, mely..
  Nettó: 4 236 Ft 5 380 Ft 6 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -10%
  Mozaik készlet - a4 méretű
  ..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft 5 090 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -10%
  Mozaik puzzle szett - 260db-os
  Tedd az átlátszó műanyag alá a mintát és mehet is a játék! A különböző alakú és színű mozaik puzzle darabokból rekd ki a mintán látható képet!..
  Nettó: 2 984 Ft 3 790 Ft 4 190 Ft
  1 vélemény alapján.