***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Mozaik, origami, 3D alkotás

Válassz az alábbi lehetőségekből.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Értékcsökkent: 100 pompás papírjáték
  Értékcsökkent: 100 pompás papírjáték könyv A papír a legkedveltebb és könnyen kezelhető barkács alapanyag. Nem drága, és egyszerű a megmunkálása. És az eredmény hamar megmutatkozik. Készíthető olló, ragasztó, festék és színes ceruza segítségével ajándék húsvétra, karácsonyra, anyák napjára és szüle..
  Nettó: 5 705 Ft 5 990 Ft
 • Értékcsökkent: Ajándékkészítés Cd melléklettel
  Értékcsökkent: Ajándékkészítés Cd melléklettel Tesco-otthon sorozat Írta Artner Erzsébet. Panemex kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. A CD-Rom melléklet érintetlen. Kreatív könyv. 64 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
 • Értékcsökkent: Bábok és játékok kszítése Cd melléklettel
  Értékcsökkent: Bábok és játékok készítése Cd melléklettel Tesco-otthon sorozat Írta Gyenis Anett és Gyenis Lajosné. Panemex kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. A CD-Rom melléklet érintetlen. Kreatív könyv. 64 oldalas, színes képekkel illusztrált, kemény kötésű könyv szülőknek, gyerekek..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Hajtogatás csíkos és pöttyös papírból mintaívvel
  Értékcsökkent: Hajtogatás csíkos és pöttyös papírból, kivehető mintaívvel Holló barkácskönyvek sorozat. Írta Ursula Ritter. Holló és Társa kiadó. A füzet állapota újszerű, nem használt. A mintaív nem használtak. Kreatív könyv. 32 oldalas, színes képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek,..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
 • Értékcsökkent: Hajtogatás, vágás, ragasztás szabásmintákkal
  Értékcsökkent: Hajtogatás, vágás, ragasztás szabásmintákkal Színes ötletek sorozat. Írta Brigitte Freund. Cser kiadó. A füzet állapota újszerű, nem használt. A szabásminták nem használtak. Kreatív könyv. 32 oldalas, színes képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Játékszertár
  Értékcsökkent: Játékszertár Játékszertár sorozat Írta Diószeginé Nanszák Timea és Szabóné Nádudvari Klára. Tóth kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. Kreatív könyv. 148 oldalas, képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
 • Értékcsökkent: Játékszertár, Ünnepeink
  Értékcsökkent: Játékszertár, Ünnepeink (Farsangtól karácsonyig) Játékszertár sorozat Írta Diószeginé Nanszák Timea és Zsákai Edit. Tóth kiadó. A könyv állapota újszerű, nem használt. Belső első oldalán pecsételt. Kreatív könyv. 236 oldalas, képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyere..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Mókás állatok ablakképek papírból 2 mintaívvel
  Értékcsökkent: Mókás állatok Ablakképek papírból, 2 kivehető mintaívvel Holló barkácskönyvek sorozat. Írta Cora Son. Holló és Társa kiadó. A füzet állapota újszerű, nem használt. A mintaívek nem használtak. Kreatív könyv. 32 oldalas, színes képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyere..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Origami Papírhajtogatás A-Z-ig
  Értékcsökkent: Origami papírhajtogatás A-Z-ig. Könyvkuckó kiadó. Állapota újszerű, nem használt, kítűnő állapotú. 160 oldalas, képekkel illusztrált, puha kötésű könyv szülőknek, gyerekeknek, iskoláknak, óvodáknak...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
 • Értékcsökkent: Origami papírhajtogatás alapfokon óceánvilág kiegészítővel
  Értékcsökkent: Origami papírhajtogatás alapfokon, Oregami ócán világ kiegészítő dobozzal (bontott, használt). A könyvet írta Fábián Zsolt. Állapota újszerű, nem használt, kítűnő állapotú. Az ajándék Origami óceán világ bontott doboz, néhány origami lap hiányzik belőle, doboza használt. Az óceán hát..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • A sarkkör állatai origami - Polar animals DJECO Design by 8777
  6-11Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a figurák. Ha ezzel készen vagy a matricák segítségével teheted egyedivé az állatokat. Kiválóan fejleszti a kézü..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -12%
  Bagoly mozaik kirakó DJECO játék 1693
  3+Gyártó leírása:Mozaikos kirakó, mely izgalmmal telio játékot ígér a gyermek számára. Nagyszerűen fejleszti a motorikus készségeket és a kreativitást. A mellékelt füzetecske segít a kirakásban...
  Nettó: 4 197 Ft 5 330 Ft 6 090 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami bird game DJECO Design by 8764
  4-10Gyártó leírása:Ebből a készletből 24 darab sótartót készíthetsz különféle mintás, színes papírokból, illetve akár dekorálhatod is őket mókás matricákkal...
  Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami fortune tellers DJECO Design by 8773
  4+Gyártó leírása:Színes origami papírokat találsz a készletben, melyekből csiki-csuki, szeret nem szeret, jóslás játékot hajtogathatsz.A csomag tartalma: 24 dekoratív papírlap és 192 darab gyönyörű matrica...
  Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ékszerkészítő készlet - Karikák DJECO Design by 8710
  A színes kis korongokból és a hozzájuk tartozó kiegészítőkből hajcsatt gyűrü és nyaklánc készíthető. Divatos ékszert alkothatnak meg saját kezűleg a kreatív kislányok. A részletes útmutató füzet segítségével könnyedén elkészíthetők az ékszerek, melyeket remekül lehet tárolni az erre a célra kialakít..
  Nettó: 3 299 Ft 4 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Aedes Ars - Sant Climent de Taüll makett építő
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Sant Climent de Taüll - Aedes Ars modell építő bontott csomagolás, nem használt Építőjáték, építsd fel saját teplomodat, a Sant Climent de Taüll - XI - XII századi spanyolországi templom 1/80 arányú kicsinyített mását. Kerámiadarabokból építhető épület méretarányos reprodukció modell..
  Nettó: 15 669 Ft 19 900 Ft
 • Finomságok DJECO Design by 9497
  Süsd ki a sütőben saját ékszereidet! Nagyon izgalmas ahogy az eredeti métretben megrajzolt és kiszínezett ékszer alkatrészed mérete hetedére zsugorodik és szép fényes lesz :) Helyezd a speciális műanyagból készült formát a színes sablonra és ceruzával színezd ki a műanyagot. Majd az utasításnak megf..
  Nettó: 3 512 Ft 4 460 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Girlandhajtogató DJECO Design by 8768
  Lelógó díszek készítése hajtogatással A csodaszép papírvirágokat a színes útmutató füzetben leírt módon kell hajtogatni, majd a készlet többi kiegészítőjével együtt cérnára fűzni. Ez a kézügyesség-fejlesztő, elsősorban lányoknak készült játék a gyermek szépérzékét is alakítja észrevétlenül, ötletese..
  Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Hajtogatás - Erdei állatok DJECO Design by 9674
  Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő játék, amelyben papírból kell az erdő állatait összeállítani és ragasztani az útmutató füzet segítségével. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyarán..
  Nettó: 1 543 Ft 1 960 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kirigami papírgömbök DJECO Design by 8765
  Háromdimenziós csillagok színes kézműves papírból A kirigami japán papírművészetben nemcsak hajtogatni kell a papírt, hanem vágni is, ez különbözteti meg az origamitól. A Djeco készletében a színes kézműves papírból három darab csillagot (egy nagyot és két kicsit) lehet vágni-hajtogatni. Akár szoba-..
  Nettó: 1 929 Ft 2 450 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kis dekoratőreim DJECO Design by 9402
  A díszcsomagolás kellékei Az ízléses és különleges ajándékcsomagoláshoz szükséges kellékeket találod egy dobozban. Miután felhasználtad az anyagokat, rengeteg ötleted támad, hogyan teheted szebbé, személyesebbé az ajándékok csomagolását. A doboz mérete: 24 x 20 x 2,5 cm..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kokeshi babák DJECO Design by 9672
  A tradicionális japán Kokeshi-babákat vette témájául ez a készlet, amelyben öt darab babát lehet papírból meghajtogatni. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyaránt, az elkészült három..
  Nettó: 1 543 Ft 1 960 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -14%
  Kollázs kicsiknek DJECO Design by 8664
  Ismerjétek meg a montázs technikát. Különböző anyag darabok felragasztásával tudtok fantasztikus képeket csinálni. Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis bor..
  Nettó: 4 079 Ft 5 180 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -13%
  Magali barátai DJECO Design by 8988
  Kísérletezés a mintázatokkal. Satírozd a színező lapokra a színeket és mintákat, majd csúsztasd az illusztrált borítékba! Készíts másféle színekkel és mintákkal új színező lapot, csúsztasd a borítékba és nézd meg a változást. Nagyon különleges, megszokottan magas Djeco minőségű kreatív készlet, mely..
  Nettó: 4 236 Ft 5 380 Ft 6 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -10%
  Mozaik készlet - a4 méretű
  ..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft 5 090 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -10%
  Mozaik puzzle szett - 260db-os
  Tedd az átlátszó műanyag alá a mintát és mehet is a játék! A különböző alakú és színű mozaik puzzle darabokból rekd ki a mintán látható képet!..
  Nettó: 2 984 Ft 3 790 Ft 4 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mozaikkép készítés - Elefánt és csiga DJECO Design by 8895
  Fantasztikus mozaikképeket alkothatsz! Csak követned kell az utasításokat, aztán gyönyörködhetsz az elkészült remekműben. Kiakaszthatod a szobád falára, vagy megajándékozhatsz vele valakit. A készlet tartalma: 2 sablon (keménykarton) színes mozaikok (6,5 x 6,5 mm, öntapadós polifoam) útmutató füzet ..
  Nettó: 2 000 Ft 2 540 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mozaikkép készítés - Madár és katica DJECO Design by 8894
  Fantasztikus mozaikképeket alkothatsz! Csak követned kell az utasításokat, aztán gyönyörködhetsz az elkészült remekműben. Kiakaszthatod a szobád falára, vagy megajándékozhatsz vele valakit. A készlet tartalma: 2 sablon (keménykarton) színes mozaikok (6,5 x 6,5 mm, öntapadós polifoam) útmutató füzet ..
  Nettó: 2 000 Ft 2 540 Ft
  1 vélemény alapján.