***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás  ***

Homokkép

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Az édenkert madarai - homokkép
  6-11+Gyártó leírása:Az édenkert madarai szettjében színes homokot szórhatnak a sablonokra. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet ..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csodálatos erdőország - homokkép
  5+Gyártó leírása:Kreatív színező játék a kisebbek számára. Csillogó, színes homokot tartalmaz a csomag, melyet a ragadós felületű sablonokra kell szórni. Az öntapadós felelületnek köszönhetően könnyedén ragadnak a sablonra a homokszemek. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, il..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Deszkázni jó
  Színpompás képek homokszórással Kreatív gyermekek igazi szórakozása ez a homokszórás technikáját felhasználó készlet. A madarakat ábrázoló, előrajzolt képre, amelyen számokkal van jelölve a használandó szín, a védőfóliákat leszedegetve rá kell szórni a színes homokot. A homok ráragad az öntapadó fel..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Kék hercegnők
  Homokképek szivárványszínben A homokszórás minden gyermek kedvenc szórakozása. Itt a homokozó helyett a képekre kell szórni a színpompás kézműves homokot, amely megragad az öntapadós felületen, és kirajzolja a kék hercegnők csodaszép profilját. Az elkészült képek bármely szoba kellemes díszei lehetn..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Lányok napja
  Színpompás képek homokszórással Kreatív gyermekek igazi szórakozása ez a homokszórás technikáját felhasználó készlet. Az előrajzolt képre, amelyen számokkal van jelölve a használandó szín, a védőfóliákat leszedegetve rá kell szórni a színes homokot. A homok ráragad az öntapadó felületre, a maradékot..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Pandamackó és barátai
  Vidám állatképek homokszórással Pandamackót és vidám barátait kell kiszínezni ebben a készletben, de nem akárhogy, hanem homokszórással. A kis tégelyekben található, különféle színű homokot rá kell szórni a ragacsos felületre, majd a felesleget eltávolítani. A színek használatához segítséget nyújt a..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kint a szabadban - homokkép
  4+Gyártó leírása:A kisebb gyermekek számára készült készlet, melyet színes homokkal lehet kiszínezni. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet is tartalmaz. A képek, melyet a gyerekek díszíthetne..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -13%
  Maszkok - homokkép
  9-15+Gyártó leírása:A nagyobb gyermekek számára készült készlet, melyben különleges mandala formákat lehet színezni, színes homokkal. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet is tartalmaz. A képe..
  Nettó: 4 717 Ft 5 990 Ft 6 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szivárványhal - homokkép
  6-11Gyártó leírása:Az szivárványhal szettjében színes, csillogó homokot szórhatnak a sablonokra. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató fü..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.