***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás  ***

Álomörzők, függődíszek

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • 3 gyöngyfüzéres pompom
  A 3 gyöngyfüzéres pompom föggődísz kedves dísze lesz a szobádnak. A pompom készítő készletben minden kelléket megtalálsz a dekoráció elkészítéséhez. Ha készen vagy, valósítsd meg további elképzeléseidet. A pompom készítés technikája és eszköze már a tiéd. egy kis maradék fonal a nagyitól és készülhe..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 3D-s függődísz: Csillámló madarak
  A három féle méretű madárka, egyszerűen szétnyitható, és külön-kükön felfüggeszthetőek falra, vagy plafonra egyaránt. Egyéb 3D-s képekkel együtt valóságos mesebirodalmat varázsolhatunk gyermekeink szobájába, de gyönyörű kiegészítői lehetnek a gyerekzsúroknak, rendezvényeknek is...
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 3D-s függődísz: Csillámos pillangók
  A három féle méretű pillangó, egyszerűen szétnyitható, és külön-kükön felfüggeszthetőek falra, vagy plafonra egyaránt. Egyéb 3D-s képekkel együtt valóságos mesebirodalmat varázsolhatunk gyermekeink szobájába, de gyönyörű kiegészítői lehetnek a gyerekzsúroknak is.  ..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 3D-s függődísz: Könyörtelen sárkányok
  Ragasztó nélkül könnyen szerelhető gyönyörű és mégis félelmetes 3D-s sárkányok a Djeco-tól. A pillekönnyű anyagból készült sárkányok minden légmozgásra megmozdulnak, azt az illúziót keltve, hogy valódiak.   Méretek: 38 cm, 10 cm, 4 cm..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • A nagy parádé
  ..
  Nettó: 2 614 Ft 3 320 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Álomörző függődísz - Flamenco
  Tökéletes dísze lehet minden gyerekszobának, minden korosztály számára. Felfüggeszthető plafonra, vagy egyéb vízszintes helyre. Ajándéknak is kiváló! Anyaga: karton Mérete: 35 cm x 16 cm Gyerekszoba dekoráció, kiegészítő Álomörző mobil..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Álomörző függődísz - Körtánc
  Tökéletes dísze lehet minden gyerekszobának, minden korosztály számára. Felfüggeszthető plafonra, vagy egyéb vízszintes helyre. Ajándéknak is kiváló! Anyaga: karton Mérete: 32 cm x 16 cm Gyerekszoba dekoráció, kiegészítő Álomörző mobil..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Álomörző függődísz - Pillangók
  Tökéletes dísze lehet minden gyerekszobának, minden korosztály számára. Felfüggeszthető plafonra, vagy egyéb vízszintes helyre. Ajándéknak is kiváló! Anyaga: karton Mérete: 23 cm x 18 cm Gyerekszoba dekoráció, kiegészítő Álomörző mobil..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csillagok - 3D-s függődísz
  Csillagok - 3D-s függődísz (Stars at night) Varázslatos színű csillagok, melyek gyönyörű díszei lehetnek minden gyerekszobának. A méretükben különböző képek, egyszerűen szétnyithatók, és felfüggeszthetők falra, vagy plafonra egyaránt.Egyéb 3D-s képekkel együtt valóságos mesebirodalmat varázsolhatunk..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Függő cicák - 3D-s függődísz
  Függő cicák - 3D-s függődísz (Perched cats) Egyedi tervezés, egyedi stílus, amely a Djeco által tervezett játékokat, dekorációkat jellemzi! A három különböző színű cica vidámságot varázsol a lakásba. Nagyon könnyen szétnyitható, és felfüggeszthető. Más 3D-s képekkel együtt valódi csodavilágot teremt..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Halak - 3D-s függődísz
  Halak - 3D-s függődísz (Little fishes) Különlegesen egyedi dekoráció minden gyerekszobába! Formájában, és színeiben pompázó képek, melyek hűek a Djeco által megszokott megjelenéshez. A készlet három különböző méretű és színű halat tartalmaz. Egyszerűen szétnyitható, és felfüggeszthető. Anyaga: papír..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kirigami Fiúcsapat
  Dekoráld ki a szobádat ejtőernyős fiúkkal. Készítsel házilag az ejtőernyős fiúkat A készletben minden hozzávaló (selyempapír, zsinórok, matricák stb.) megtalálható. Ha akarod próbáld ki hogyan érnek földet, enged őket az erkélyről. Ajánlott életkor: 7-13 év között..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Pompom madárkák
  A 3 pompom madárka kedves dísze lesz a szobádnak. A pompom készítő készletben minden kelléket megtalálsz a dekoráció elkészítéséhez. Ha készen vagy, valósítsd meg további elképzeléseidet. A pompom készítés technikája és eszköze már a tiéd. egy kis maradék fonal a nagyitól és készülhetnek a további d..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.